Onze Praktijk

Onze Praktijk

Al ruim 20 jaar zijn wij, de tweelingzussen Karin en Ellen, de vertrouwde gezichten van Echografiebureau First Sight Uden. Vol enthousiasme en met deskundigheid verrassen wij in de regio Oss, Uden en Veghel aanstaande ouders met de mooiste beelden van het ongeboren kindje. Of het nu om je eerste of vierde kindje gaat, de zwangerschap is een super mooie ervaring. Wij leggen dit magische moment met alle liefde voor je vast.

with every new born baby
a little sun rises

Echografiebureau First Sight Kamer pretecho geslachtsbepaling

Iedereen is welkom

Het is een hele beleving om je zonnestraal te ontmoeten tijdens een geslachtsbepaling, 2D of 3D/4D en HD live pretecho. We staan met veel plezier uitgebreid stil bij wat jullie kindje op dat moment allemaal laat zien door gebruik te maken van de modernste apparatuur. Voor dit speciale moment zijn natuurlijk ook broers en zussen van het kindje, familieleden en vrienden van harte welkom. In een ontspannen sfeer nemen we de tijd voor deze leuke kennismaking.

Nagenieten met foto’s
en filmpjes van de pretecho

Dat moment dat je het hartje hoort, de bewegingen ziet en hoe het in je buik ligt is echt magisch. Je krijgt filmpjes en foto’s mee om hier keer op keer van te kunnen genieten. Naast digitale beelden krijg je ook geprinte foto’s mee naar huis. Op aanvraag kan de hele echo-opname op een First Sight USB stick gezet worden voor een kleine extra bijdrage.

Meteen een afspraak inplannen?

Leer die kleine zonnestraal alvast kennen en leer leuke weetjes over hoe de baby groeit en beweegt.
Kies zelf je moment uit om langs te komen. Wij rekenen geen extra tarief voor de avonduren.

Plan je pretecho

Ga naar onze afspraak pagina om direct je afspraak online in te plannen.

Naast de leuke plaatjes staan wij ook stil bij de ontwikkeling van het kindje. Mochten er onregelmatigheden opvallen, dan geven we dat direct aan, zodat dit ook doorgegeven kan worden aan je verloskundige of gynaecoloog. Helaas is met geen enkele vorm van prenatale diagnostiek te garanderen of een kindje volledig gezond is.

First-Sight-logo-muur