Gender reveal

Gender reveal

Kun je na de geslachtsbepaling niet wachten om het te delen met een gender reveal party? Bestel bij ons de prachtige confetti kanonnen van genderreveal.nl voor een spectaculaire bekendmaking. Wij zorgen ervoor dat de juiste kleur confetti kanonnen na de pretecho met jullie meegaan zonder dat iemand het geslacht nog hoeft te weten. Super handig! Wil je toch meteen weten wat het geslacht is? Dan vullen onze gekleurde lampen de hele ruimte tijdens de pretecho met een blauwe of roze gloed.

Laat ons bij het inplannen van de geslachtsbepaling weten hoeveel feestelijke kanonnen jullie willen bestellen. Na afloop kun je ze meteen meenemen en op dezelfde dag nog jullie vreugde delen met vrienden en familie.

Confetti kanon

Magisch effect

Zijn jullie op zoek naar een unieke en spectaculaire manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken? Dan zijn deze gender reveal confetti kanonnen onmisbaar op jullie gender reveal party. Deze kanonnen worden in dezelfde fabriek geproduceerd als de kanonnen die gebruikt worden op diverse festivals waaronder Tomorrowland. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Hoe meer kanonnen jullie gebruiken, hoe magischer het effect zal zijn. Uiteraard is aan de buitenzijde van het confetti kanon niet te zien welke kleur confetti erin zit. Het blijft dus een echte verrassing.

Materiaal
De papieren confetti is rechthoekig, brandvertragend en biologisch afbreekbaar.

Afmeting
Het confetti kanon heeft een totale lengte van 28 cm.

Bereik
Het confetti kanon heeft een bereik van circa 6 meter.

€9,95 per stuk

Poeder kanon

Spectaculaire onthulling
Met deze kant-en-klare poeder kanonnen onthullen jullie het geslacht op een spectaculaire en bijzondere manier! De poeder geeft een prachtig rookeffect.

Afmeting
De afmeting van het kanon is 28 cm.

Let op
De poeder is op basis van natuurlijke ingrediënten op kleur gebracht met kleurstoffen. Deze kleurstoffen zijn makkelijk uit de meeste oppervlaktes en stoffen te wassen. Echter kan het voorkomen dat de poeder moeilijk te verwijderen is. Wees ook extra voorzichtig met geblondeerd haar!

€9,95 per stuk

Brandblusser small

Minimaal formaat, maximale verrassing
De brandblusser small is aan de buitenzijde anoniem. Je ziet niet welke kleur erin zit, voor een optimale verrassing! Deze poeder spray is een kleine variant van de grote brandblusser, heeft een handzaam formaat en geeft een prachtig rookeffect! Ook heel mooi om te combineren met de confetti kanonnen

Inhoud
Eén witte brandblusser small met roze of lichtblauwe poeder inhoud.

Afmeting
De brandblusser small is 26 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm.

Tijdsduur effect
Het prachtige rookeffect duurt circa 10 seconden.

Let op
Test nooit de brandblusser small van tevoren. Daardoor verdwijnt de druk en is de brandblusser onbruikbaar! De holi powder is gemakkelijk uit- en afwasbaar. Dit geldt voor straatstenen, beton, kleding, huid en haar. Beschadigd haar of geblondeerd haar is wel vatbaar voor kleur.

€44,95 per stuk