Gender reveal

Ga je een Gender Reveal party organiseren na de geslachtsbepaling, dan is het nu ook mogelijk om de prachtige confetti kanonnen en rookbommen van Genderreveal.nl bij ons te bestellen. Super makkelijk want je kunt ze meteen na afloop van de echo meenemen zonder dat iemand het geslacht hoeft te weten. Wij zorgen dat de juiste kleur confetti kanonnen en/of rookbommen met jullie mee gegeven worden. Zo kun je dezelfde dag nog het geslacht op een spectaculaire manier bekend maken aan familie en vrienden! Laat bij het maken van de afspraak weten hoeveel items jullie willen bestellen en wij zorgen dat jullie ze direct mee kunnen nemen na afloop van de echo.

Confetti kanon

Materiaal: rechthoekige, brandvertragende, biologisch afbreekbare, papieren confetti.
Afmeting: het kanon heeft een totale lengte van 28 cm.
Bereik: het kanon heeft een bereik van circa 6 meter.

Hoe meer kanonnen jullie gebruiken hoe magischer het effect gaat zijn. Uiteraard is aan de buitenzijde van het confetti kanon niet te zien welke kleur confetti erin zit.

€7,95 per stuk

Rookbom

Gebruik de Gender Reveal rookbom om het geslacht van jullie kindje op een originele en magische manier te ontdekken! De rook geeft een prachtig effect op foto’s en filmpjes. Deze rookstaven stoten ruim 50 seconden super mooie blauw óf roze rook uit, je kunt ze vasthouden (bovenzijde van rookbom wordt wel wat warm). Om het feestelijke effect nog groter te maken, is het super gaaf om de rookbommen te combineren met de confettikanonnen.

Gebruik: Richt de rookbom met de pijlen naar boven gericht, verwijder beide beschermdoppen en wrijf met de groene beschermdop over de bovenkant van de rookbom (als een soort lucifer). Voor verdere instructies zie verpakking.
Afmeting: 19 cm L x 3 cm D
Let op: alleen voor buiten gebruik en door een verantwoordelijke volwassene. Zie verpakking voor verdere veiligheidsinstructies.

€16,95 per stuk