Karin en EllenEen pretecho bij First Sight

Echografiebureau First Sight is al sinds 1992 een vertrouwd adres in de regio Oss/Uden/Veghel voor het maken van een pretecho (destijds gevestigd in Ravenstein en Herpen). In 2002 is het bedrijf door ons voortgezet in Uden waar wij al jaren met veel enthousiasme op een vakkundige en professionele manier de aanstaande ouders verrassen met de mooiste beelden van het ongeboren kindje in 2D of 3D/4D en HD live.

Je kunt bij Echografiebureau First Sight op eigen initiatief een zwangerschapsecho laten maken (pretecho). Zo kun je al voor de geboorte je kindje bekijken. We staan uitgebreid stil bij wat jullie kindje op dat moment allemaal laat zien. Vooral voor je partner is dit dé gelegenheid om nog meer bij de zwangerschap betrokken te raken. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie deze blijde gebeurtenis ook met andere willen delen. Neem daarom gerust de mensen mee die jullie er graag bij willen betrekken. Broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, ooms en tantes, iedereen is bij ons van harte welkom! Via een groot tv-scherm kan iedereen meegenieten van de mooie beelden in een ontspannen en gezellige sfeer. We zullen uitgebreid uitleggen wat we zien, hoe je kindje beweegt en hoe het in je buik ligt. Ook laten we het hartje horen, wat elke keer weer een mooi en speciaal moment is. De echofoto’s en filmpjes worden direct digitaal verzonden, zodat je thuis nog eens kunt nagenieten en ze kunt delen met bijvoorbeeld familie en vrienden. Voor jullie kindje is het natuurlijk heel speciaal om later terug te kunnen zien wat hij of zij in de buik van mama allemaal deed. Naast de digitale beelden krijg je ook geprinte foto’s mee naar huis. Voor een echo in de avonduren berekenen wij geen extra tarief.

Naast de leuke plaatjes staan wij ook stil bij de ontwikkeling van het kindje. Mochten er onregelmatigheden opvallen, dan nemen we contact op met jullie verloskundige. Helaas is met geen enkele vorm van prenatale diagnostiek te garanderen of een kindje volledig gezond is.

Wij zijn aangesloten bij de BEN (beroepsvereniging echoscopisten Nederland).